​LED-belysning til lofter

​Har du en drøm om at få monteret LED-belysning i dit hjem? Hos EL-TEK kan vi være behjælpelige med LED-montering. Vi kommer ud til dig, uanset om du bor i Haderslev, Aabenraa eller Vojens. Vi kører til hele Sønderjylland, hvor vi kan være behjælpelige med at give dig LED-belysning i hjemmet. Hos EL-TEK er du sikker på, du får en autoriseret el-installatør ud til opgaven. Vi kan give dig det belysningsanlæg med LED-belysning, som du ønsker. Vi står både for levering, servicering og montering, når du skal have udskiftet dit nuværende belysningsanlæg til LED.

Hvad er LED-belysning?

Når du vælger LED-belysning, vil du få en løsning, der er mere strømsparende end traditionelle glødepærer eller halogenpærer. Glødepærer og halogenpærer bruger betydeligt mere strøm end LED-belysning, da de har en forholdsvis stor spildproduktion, som ikke bliver til belysning. Dette problem har du ikke med LED-belysning. Her vil du udnytte størstedelen af produktionen af belysning.

Når du benytter en LED-pære i stedet for en af de mere traditionelle pærer, vil du få en løsning med et lavere strømforbrug. Det kan derfor spare dig en del penge på den lange bane. LED-belysning kan især være en fordel at have i badeværelse og køkken, hvis du fx har spots i dit loft i disse rum.

Lad os spare dig for mange penge på den lange bane

Hos EL-TEK kan vi hjælpe dig med at få skiftet de traditionelle pærer ud med LED-belysning. Vi kan komme med beregninger på, hvor meget du kan spare i strømforbrug ved at benytte dig af LED-belysning. Derudover kan vi også regne på, hvor lang tid der går, før din investering i LED-pærer er tilbagebetalt i rene besparelser.

Giv os et kald på telefon 7457 6220, eller skriv til vores e-mail på adm@el-tek.net, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan spare dig for mange penge på længere sigt. 

Hvorfor vælge El-Tek?​​

​Døgn​service på elarbejde

Vi tilbyder døgservice ved alle el-installationer, elservice og opsætning af systemer.​

Autoriseret el-installatør

El-Tek er autoriseret, og vi beskæftiger faguddannede og meget dygtige elektrikere.

Konkurrencedygtige priser

Hos El-Tek får du altid 10 års erfaring med i prisen, og vi rådgiver og vejleder professionelt.

Medlem af​

Certificeringer

​Kontakt din autoriserede el-installatør i dag

Sidder du nu tilbage og tænker: hvad koster en elektriker? Eller kan I udføre el-service hos mig? Prisen på el-service afhænger af den pågivende opgave - men vi skræddersyer altid et tilbud til vores kunder - uanset om opgaven omhandler varmepumper, alarmsystemer, solcelleanlæg eller noget helt fjerde.

​El-Tek er autoriseret, og vi beskæftiger faguddannede og meget dygtige elektrikere. Vi er erfarne folk, og vi arbejder altid effektivt og ansvarligt. Hos os får du en el-montør, der er til at stole på.

Kontakt os på telefon 7457 6220 eller via e-mail adm@el-tek.net, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, med svar på dine spørgsmål.

Døgnservice ved el-installationer

Du er meget velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

Autoriseret el-installatør

​Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

​Desuden ser vi det som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes.

Kontaktoplysninger​

​​Knokbjerg 94, 6100 Haderslev

​Klik her for rutevejledning

Telefon: 7457 6220

E-mail:​ adm@el-tek.net

Følg os på facebook facebook (6)

EL-TEK

2019 ​© El-Tek ApS