​Luft til luft-varmepumpe – Installation og service

​Overvejer du at anskaffe en luft til luft-varmepumpe? Hos El-Tek har vi specialiseret os i at levere, montere og servicere varmepumper. Varmepumper er både miljø- og energivenlige, og du kan spare op til 60 procent på varmeregningen. Vi servicerer kunder i blandt andet Haderslev, Aabenraa, Vojens og andre steder i Sønderjylland.

Velegnet til fritidshuse eller som supplement

Varmepumper virker helt modsat et køleskab, hvor varme skal ledes ud. Varmepumpen leder derimod varme ind i bygningen. En luft til luft-varmepumpe er relativ enkel og billig at installere, men energibesparelsen er mindre end en luft til vand-varmepumpe. Dertil kommer, at den ikke kan opvarme brugs- og centralvarmevand.

En luft til luft-pumpe er velegnet til mindre boliger, fritidshuse og tilbygninger. Den er også velegnet til mindre erhvervslokaler. Desuden kan den benyttes som supplement til for eksempel el-varme i en helårsbolig.

Hvad koster luft til luft-varmepumpe?

Vores priser for levering og installation af luft til luft-varmepumpe afhænger blandt andet af mærke, model og kapacitet. Samtidig kan der være mulighed for håndværkerfradrag eller energitilskud. Vi råder og vejleder dig gerne i de mange muligheder for at spare på energien og C02-udledningen.

Få et uforpligtende tilbud på en pumpeløsning

Vi har mere end 10 års erfaring som autoriseret el-installatør, og vi er også klar til at servicere dig med alt fra levering og installation til service og reparation. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan ringe til os på telefon 7457 6220 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail adm@el-tek.net.

Hvorfor vælge El-Tek?​​

​Døgn​service på elarbejde

Vi tilbyder døgservice ved alle el-installationer, elservice og opsætning af systemer.​

Autoriseret el-installatør

El-Tek er autoriseret, og vi beskæftiger faguddannede og meget dygtige elektrikere.

Konkurrencedygtige priser

Hos El-Tek får du altid 10 års erfaring med i prisen, og vi rådgiver og vejleder professionelt.

Medlem af​

Certificeringer

​Kontakt din autoriserede el-installatør i dag

Sidder du nu tilbage og tænker: hvad koster en elektriker? Eller kan I udføre el-service hos mig? Prisen på el-service afhænger af den pågivende opgave - men vi skræddersyer altid et tilbud til vores kunder - uanset om opgaven omhandler varmepumper, alarmsystemer, solcelleanlæg eller noget helt fjerde.

​El-Tek er autoriseret, og vi beskæftiger faguddannede og meget dygtige elektrikere. Vi er erfarne folk, og vi arbejder altid effektivt og ansvarligt. Hos os får du en el-montør, der er til at stole på.

Kontakt os på telefon 7457 6220 eller via e-mail adm@el-tek.net, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, med svar på dine spørgsmål.

Døgnservice ved el-installationer

Du er meget velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

Autoriseret el-installatør

​Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

​Desuden ser vi det som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes.

Kontaktoplysninger​

​​Knokbjerg 94, 6100 Haderslev

​Klik her for rutevejledning

Telefon: 7457 6220

E-mail:​ adm@el-tek.net

Følg os på facebook facebook (6)

EL-TEK

2019 ​© El-Tek ApS