​Luft til vand-varmepumpe – Vi installerer og servicerer

​Kunne du tænke dig at få en luft til vand-varmepumpe? Hos El-Tek har vi speciale i at levere, installere og servicere varmepumper, hvor det er muligt at spare op til 60 % på varmeregningen. Dertil kommer, at varmepumper er miljøvenlige.

Vi har mere end 10 års erfaring som autoriseret el-installatør, og vi servicerer kunder i blandt andet Haderslev, Vojens og Aabenraa samt andre steder i Sønderjylland.

Opvarmning af både brugsvand og centralvarmevand

Varmepumper fungerer modsat et køleskab, hvor varmen naturligvis skal ledes ud. Varmepumper leder derimod varm luft fra omgivelserne ind i bygningen.

En luft til vand-varmepumpe kræver, at der er et centralvarmesystem, som sender vand rundt til radiatorer eller gulvvarme. Derfor er investeringen større end ved etablering af en luft til luft-varmepumpe.

Dog er det er muligt at udskifte et gas- eller oliefyr med en luft til vand-varmepumpe og benytte det samme centralvarmeanlæg. Den kan også benyttes til at opvarme brugsvand, hvilket en luft til luft-varmepumpe ikke kan.

Hvad koster luft til vand-varmepumpe?

Vores priser for levering og installation af luft til vand-varmepumpe afhænger dels af den nuværende brugs- og centralvarmeinstallation og dels af mærke, model og kapacitet. Bemærk, at der kan være mulighed for energitilskud eller håndværkerfradrag. Vi giver naturligvis råd og vejledning.

Få et tilbud på miljø- og energivenlig opvarmning

Kontakt os gerne for at få en snak om de mange muligheder. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for levering og installation af den ønskede pumpe. Du kan ringe på telefon 7457 6220 for at få mere information. Du kan også skrive til e-mail adm@el-tek.net.

Hvorfor vælge El-Tek?​​

​Døgn​service på elarbejde

Vi tilbyder døgservice ved alle el-installationer, elservice og opsætning af systemer.​

Autoriseret el-installatør

El-Tek er autoriseret, og vi beskæftiger faguddannede og meget dygtige elektrikere.

Konkurrencedygtige priser

Hos El-Tek får du altid 10 års erfaring med i prisen, og vi rådgiver og vejleder professionelt.

Medlem af​

Certificeringer

​Kontakt din autoriserede el-installatør i dag

Sidder du nu tilbage og tænker: hvad koster en elektriker? Eller kan I udføre el-service hos mig? Prisen på el-service afhænger af den pågivende opgave - men vi skræddersyer altid et tilbud til vores kunder - uanset om opgaven omhandler varmepumper, alarmsystemer, solcelleanlæg eller noget helt fjerde.

​El-Tek er autoriseret, og vi beskæftiger faguddannede og meget dygtige elektrikere. Vi er erfarne folk, og vi arbejder altid effektivt og ansvarligt. Hos os får du en el-montør, der er til at stole på.

Kontakt os på telefon 7457 6220 eller via e-mail adm@el-tek.net, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, med svar på dine spørgsmål.

Døgnservice ved el-installationer

Du er meget velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

Autoriseret el-installatør

​Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

​Desuden ser vi det som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes.

Kontaktoplysninger​

​​Knokbjerg 94, 6100 Haderslev

​Klik her for rutevejledning

Telefon: 7457 6220

E-mail:​ adm@el-tek.net

Følg os på facebook facebook (6)

EL-TEK

2019 ​© El-Tek ApS