​Service-elektriker for SKOV ventilation

​Har du et ventilationsanlæg fra SKOV, kan vi stå for at servicere det, når der er behov for det. Vi kan hjælpe kunder i Syd- og Sønderjylland, med din SKOV ventilation. Vi har stor erfaring med at udøve service på SKOV ventilationsanlæg. Du får derfor en elektriker, der kender ventilationsanlæggene fra SKOV særdeles godt. Vi kan udøve service på dit anlæg, så det kører perfekt igen.

Få udført service af kompetente elektrikere

SKOV ventilation benyttes inden for landbrug. SKOV beskæftiger sig med ventilationsanlæg til større stalde med fx fjerkræ og svin. Ventilationsanlæggene er kendt for deres gode kvalitet til flere forskellige formål. Har du et landbrug der benytter sig af SKOV ventilation, kan vi være den helt rette el-installatør, der kan stå for at servicere ventilationsanlægget.

Når du vælger at benytte dig af os til at foretage service på SKOV ventilation, får du en kompetent elektriker. Vi udfører arbejdet hurtigt og effektivt og med kvalitet for øje. Vi foretager service på dit ventilationsanlæg fra SKOV, så det kører upåklageligt.

Kontakt os allerede i dag

Vil du have foretaget service på dit SKOV ventilationsanlæg, kan vi være den helt rette løsning, der klarer opgaven for dig. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan udføre service på dit ventilationsanlæg fra SKOV, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 7457 6220, eller skriv dine spørgsmål eller forespørgsler til os på adm@el-tek.net

Hvorfor vælge El-Tek?​​

​Døgn​service på elarbejde

Vi tilbyder døgservice ved alle el-installationer, elservice og opsætning af systemer.​

Autoriseret el-installatør

El-Tek er autoriseret, og vi beskæftiger faguddannede og meget dygtige elektrikere.

Konkurrencedygtige priser

Hos El-Tek får du altid 10 års erfaring med i prisen, og vi rådgiver og vejleder professionelt.

Medlem af​

Certificeringer

​Kontakt din autoriserede el-installatør i dag

Sidder du nu tilbage og tænker: hvad koster en elektriker? Eller kan I udføre el-service hos mig? Prisen på el-service afhænger af den pågivende opgave - men vi skræddersyer altid et tilbud til vores kunder - uanset om opgaven omhandler varmepumper, alarmsystemer, solcelleanlæg eller noget helt fjerde.

​El-Tek er autoriseret, og vi beskæftiger faguddannede og meget dygtige elektrikere. Vi er erfarne folk, og vi arbejder altid effektivt og ansvarligt. Hos os får du en el-montør, der er til at stole på.

Kontakt os på telefon 7457 6220 eller via e-mail adm@el-tek.net, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, med svar på dine spørgsmål.

Døgnservice ved el-installationer

Du er meget velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

Autoriseret el-installatør

​Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

​Desuden ser vi det som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes.

Kontaktoplysninger​

​​Knokbjerg 94, 6100 Haderslev

​Klik her for rutevejledning

Telefon: 7457 6220

E-mail:​ adm@el-tek.net

Følg os på facebook facebook (6)

EL-TEK

2019 ​© El-Tek ApS