​Landbrugsservice – professionel landbrugs- og staldventilation

​Hos El-Tek ApS er vi specialister inden for landbrugsservice, herunder landbrugsinstallationer og staldventilation. Vi udfører en effektiv service og reparation af alle typer ventilationssystemer og står ligeledes for en professionel montering og installering af nyt. Vi har base i Haderslev, men servicerer gerne kunder i Aabenraa, Vojens og det resterende Sønderjylland. Som en del af vores landbrugsservice arbejder vi med ventilationssystemer til såvel svine-, fjerkræ- og kvægstalde og arbejder med både undertryk, diffus og ligetryk.

Skab et optimalt klima med staldventilation

I moderne stalde er der i dag et højt krav til klimaet, hvorfor et ordentligt og velfungerende ventilationssystem er nødvendigt. Med et ventilationssystem er det muligt at holde staldens temperatur og luftfugtighed på det helt ideelle niveau for den pågældende dyreart, ligesom dyrene hele tiden tilføres ny og frisk luft, der dermed sikrer optimale produktionsresultater. ​

Altid højeste kvalitet i vores landbrugsservice

Vores teknikere er veluddannede fagfolk inden for området, og med vores mangeårige erfaring og store ekspertise er du garanteret en professionel og korrekt installation, montering og service i højeste kvalitet. Vi er serviceelektriker for SKOV A/S og er lagerførende i alle deres produkter og reservedele, men vi yder naturligvis også landbrugsservice ved andre fabrikater og ventilationssystemer.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 7457 6220 eller mail adm@el-tek.net for yderligere oplysninger om vores landbrugsservice inden for staldventilation, eller såfremt du har brug for en specialist til service eller reparation af dit system.

Hvorfor vælge El-Tek?​​

​Døgn​service på elarbejde

Vi tilbyder døgservice ved alle el-installationer, elservice og opsætning af systemer.​

Autoriseret el-installatør

El-Tek er autoriseret, og vi beskæftiger faguddannede og meget dygtige elektrikere.

Konkurrencedygtige priser

Hos El-Tek får du altid 10 års erfaring med i prisen, og vi rådgiver og vejleder professionelt.

Medlem af​

Certificeringer

​Kontakt din autoriserede el-installatør i dag

Sidder du nu tilbage og tænker: hvad koster en elektriker? Eller kan I udføre el-service hos mig? Prisen på el-service afhænger af den pågivende opgave - men vi skræddersyer altid et tilbud til vores kunder - uanset om opgaven omhandler varmepumper, alarmsystemer, solcelleanlæg eller noget helt fjerde.

​El-Tek er autoriseret, og vi beskæftiger faguddannede og meget dygtige elektrikere. Vi er erfarne folk, og vi arbejder altid effektivt og ansvarligt. Hos os får du en el-montør, der er til at stole på.

Kontakt os på telefon 7457 6220 eller via e-mail adm@el-tek.net, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, med svar på dine spørgsmål.

Døgnservice ved el-installationer

Du er meget velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

Autoriseret el-installatør

​Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

​Desuden ser vi det som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes.

Kontaktoplysninger​

​​Knokbjerg 94, 6100 Haderslev

​Klik her for rutevejledning

Telefon: 7457 6220

E-mail:​ adm@el-tek.net

Følg os på facebook facebook (6)

EL-TEK

2019 ​© El-Tek ApS