​Varmepumper gør, at du sparer på varmeregningen

​Hos El-Tek tilbyder vi levering, montering, reparation og service på varmepumpe af enhver type. Vi holder til i Haderslev, men kommer gerne ud til dig i Aabenraa, Vojens og resten af Sønderjylland. Varmepumpens opgave er at opnå en energibesparelse. Du kan spare op til 60 procent på varmeregningen. Samtidig kan du få energitilskud, hvis du skifter fra oliefyr til varmepumper, fordi varmepumpen også er bedre for miljøet. Altså giver pumper lavere omkostninger og renere opvarmning samt bedre komfort i en velopvarmet bygning.

Luft til vand- og luft til luft varmepumper

De forskellige typer har det til fælles, at de i princippet virker modsat et køleskab. Hvor køleskabet fjerner varme og leder det uden for køleskabet, så henter varmepumpen varm luft fra omgivelserne og sender det ind i bygningen. ​Typen luft til luft er billigst og nemmest at installere, men til gengæld er energibesparelsen også mere beskeden end ved installation af luft til vand. Luft til luft varmepumper anbefales især til fritidshuse og som supplement til el-varme i en helårsbolig.

De vandbårne systemer

Luft til vand varmepumper har som forudsætning, at bygningen indeholder et 'vandbårent opvarmingssystem', altså at der findes rør, som sender vand rundt til radiatorer - eller til gulvvarme. Den umiddelbare pris ved investering i et luft til vand anlæg er større end ved luft til luft, men til gengæld får man en langt bedre energibesparelse - og i øvrigt får man også varmt brugsvand, hvilket ikke følger med luft til luft.

Få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe

Vi har mere end 10 års erfaring som autoriseret el-installatør, og vi er derfor yderst kompetente inden for varmepumper, og til at bidrage med rådgivning og vejledning i forbindelse med installation af varmepumpe. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om muligheden for en montering af varmepumpe i dit hjem. Ring til os på telefon 7457 6220 eller send en e-mail til ​adm@el-tek.net, for at høre mere om vores priser, og om hvad vi kan tilbyde dig.

Hvorfor vælge El-Tek?​​

​Døgn​service på elarbejde

Vi tilbyder døgservice ved alle el-installationer, elservice og opsætning af systemer.​

Autoriseret el-installatør

El-Tek er autoriseret, og vi beskæftiger faguddannede og meget dygtige elektrikere.

Konkurrencedygtige priser

Hos El-Tek får du altid 10 års erfaring med i prisen, og vi rådgiver og vejleder professionelt.

Medlem af​

Certificeringer

​Kontakt din autoriserede el-installatør i dag

Sidder du nu tilbage og tænker: hvad koster en elektriker? Eller kan I udføre el-service hos mig? Prisen på el-service afhænger af den pågivende opgave - men vi skræddersyer altid et tilbud til vores kunder - uanset om opgaven omhandler varmepumper, alarmsystemer, solcelleanlæg eller noget helt fjerde.

​El-Tek er autoriseret, og vi beskæftiger faguddannede og meget dygtige elektrikere. Vi er erfarne folk, og vi arbejder altid effektivt og ansvarligt. Hos os får du en el-montør, der er til at stole på.

Kontakt os på telefon 7457 6220 eller via e-mail adm@el-tek.net, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, med svar på dine spørgsmål.

Døgnservice ved el-installationer

Du er meget velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

Autoriseret el-installatør

​Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

​Desuden ser vi det som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes.

Kontaktoplysninger​

​​Knokbjerg 94, 6100 Haderslev

​Klik her for rutevejledning

Telefon: 7457 6220

E-mail:​ adm@el-tek.net

Følg os på facebook facebook (6)

EL-TEK

2019 ​© El-Tek ApS