​Om El-Tek og vores historie

EL-TEK aps er grundlagt 2007 ved en sammenlægning af firmaerne Marstrup El-forretning, LH El-teknik og Over Jerstal El-forretning. Firmaet ledes dagligt af Leif Hansen. Firmaet har pt. 8 medarbejdere, som alle har stor ekspertise og erfaring inden for installationsbranchen.

Vi råder over 7 servicevogne, som dagligt kører i hele Syd- og Sønderjylland og sikrer vore kunder en god og hurtig service.

Vi leverer kvalitetsarbjede til fornuftige priser

El-Tek ApS påtager sig mange opgaver inden for faget. Det vil sige: eftersyn, reparationer, nyinstallationer med mere. Vi løser opgaver både i landbrug, industrivirksomheder og hos privatkunder. Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere. Desuden ser vi det som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes. Vi bestræber os på at imødekomme dine ønsker, så du får netop de installationer til det budget, som du ønsker.

På denne hjemmeside kan du finde flere oplysninger om El-Tek ApS og vore kompetencer samt den service og de ydelser, vi tilbyder dig. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os eller få et uforpligtende tilbud.

Hvorfor vælge El-Tek?​​

​Døgn​service på elarbejde

Vi tilbyder døgservice ved alle el-installationer, elservice og opsætning af systemer.​

Autoriseret el-installatør

El-Tek er autoriseret, og vi beskæftiger faguddannede og meget dygtige elektrikere.

Konkurrencedygtige priser

Hos El-Tek får du altid 10 års erfaring med i prisen, og vi rådgiver og vejleder professionelt.