LED-belysning

Har du en drøm om at få monteret LED-belysning i dit hjem? Hos EL-TEK kan vi være behjælpelige med LED-montering. Vi kommer ud til dig, uanset om du bor i Haderslev, Aabenraa eller Vojens. Vi kører til hele Sønderjylland, hvor vi kan være behjælpelige med at give dig LED-belysning i hjemmet. Hos EL-TEK er du sikker på, du får en autoriseret el-installatør ud til opgaven. Vi kan give dig det belysningsanlæg med LED-belysning, som du ønsker. Vi står både for levering, servicering og montering, når du skal have udskiftet dit nuværende belysningsanlæg til LED.

Hvad er LED-belysning?

Når du vælger LED-belysning, vil du få en løsning, der er mere strømsparende end traditionelle glødepærer eller halogenpærer. Glødepærer og halogenpærer bruger betydeligt mere strøm end LED-belysning, da de har en forholdsvis stor spildproduktion, som ikke bliver til belysning. Dette problem har du ikke med LED-belysning. Her vil du udnytte størstedelen af produktionen af belysning. 

Når du benytter en LED-pære i stedet for en af de mere traditionelle pærer, vil du få en løsning med et lavere strømforbrug. Det kan derfor spare dig en del penge på den lange bane. LED-belysning kan især være en fordel at have i badeværelse og køkken, hvis du fx har spots i dit loft i disse rum.

Lad os spare dig for mange penge på den lange bane

Hos EL-TEK kan vi hjælpe dig med at få skiftet de traditionelle pærer ud med LED-belysning. Vi kan komme med beregninger på, hvor meget du kan spare i strømforbrug ved at benytte dig af LED-belysning. Derudover kan vi også regne på, hvor lang tid der går, før din investering i LED-pærer er tilbagebetalt i rene besparelser.

Giv os et kald på telefon 7457 6220, eller skriv til vores e-mail på adm@el-tek.net, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan spare dig for mange penge på længere sigt.