Landbrugsservice – professionel landbrugs- og staldventilation

​Hos El-Tek ApS er vi specialister inden for landbrugsservice, herunder landbrugsinstallationer og staldventilation. Vi udfører en effektiv service og reparation af alle typer ventilationssystemer og står ligeledes for en professionel montering og installering af nyt. Vi har base i Haderslev, men servicerer gerne kunder i Aabenraa, Vojens og det resterende Sønderjylland. Som en del af vores landbrugsservice arbejder vi med ventilationssystemer til såvel svine-, fjerkræ- og kvægstalde og arbejder med både undertryk, diffus og ligetryk.

Skab et optimalt klima med staldventilation

I moderne stalde er der i dag et højt krav til klimaet, hvorfor et ordentligt og velfungerende ventilationssystem er nødvendigt. Med et ventilationssystem er det muligt at holde staldens temperatur og luftfugtighed på det helt ideelle niveau for den pågældende dyreart, ligesom dyrene hele tiden tilføres ny og frisk luft, der dermed sikrer optimale produktionsresultater. ​

Altid højeste kvalitet i vores landbrugsservice

Vores teknikere er veluddannede fagfolk inden for området, og med vores mangeårige erfaring og store ekspertise er du garanteret en professionel og korrekt installation, montering og service i højeste kvalitet. Vi er serviceelektriker for SKOV A/S og er lagerførende i alle deres produkter og reservedele, men vi yder naturligvis også landbrugsservice ved andre fabrikater og ventilationssystemer.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 7457 6220 eller mail adm@el-tek.net for yderligere oplysninger om vores landbrugsservice inden for staldventilation, eller såfremt du har brug for en specialist til service eller reparation af dit system.