Luft til luft-varmepumpe – Installation og service

​Overvejer du at anskaffe en luft til luft-varmepumpe? Hos El-Tek har vi specialiseret os i at levere, montere og servicere varmepumper. Varmepumper er både miljø- og energivenlige, og du kan spare op til 60 procent på varmeregningen. Vi servicerer kunder i blandt andet Haderslev, Aabenraa, Vojens og andre steder i Sønderjylland.

Velegnet til fritidshuse eller som supplement

Varmepumper virker helt modsat et køleskab, hvor varme skal ledes ud. Varmepumpen leder derimod varme ind i bygningen. En luft til luft-varmepumpe er relativ enkel og billig at installere, men energibesparelsen er mindre end en luft til vand-varmepumpe. Dertil kommer, at den ikke kan opvarme brugs- og centralvarmevand. En luft til luft-pumpe er velegnet til mindre boliger, fritidshuse og tilbygninger. Den er også velegnet til mindre erhvervslokaler. Desuden kan den benyttes som supplement til for eksempel el-varme i en helårsbolig.

Hvad koster luft til luft-varmepumpe?

Vores priser for levering og installation af luft til luft-varmepumpe afhænger blandt andet af mærke, model og kapacitet. Samtidig kan der være mulighed for håndværkerfradrag eller energitilskud. Vi råder og vejleder dig gerne i de mange muligheder for at spare på energien og C02-udledningen.

Få et uforpligtende tilbud på en pumpeløsning

Vi har mere end 10 års erfaring som autoriseret el-installatør, og vi er også klar til at servicere dig med alt fra levering og installation til service og reparation. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan ringe til os på telefon 7457 6220 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail adm@el-tek.net.