​Luft til vand-varmepumpe – Vi installerer og servicerer

​Kunne du tænke dig at få en luft til vand-varmepumpe? Hos El-Tek har vi speciale i at levere, installere og servicere varmepumper, hvor det er muligt at spare op til 60 % på varmeregningen. Dertil kommer, at varmepumper er miljøvenlige.

Vi har mere end 10 års erfaring som autoriseret el-installatør, og vi servicerer kunder i blandt andet Haderslev, Vojens og Aabenraa samt andre steder i Sønderjylland.

Opvarmning af både brugsvand og centralvarmevand

Varmepumper fungerer modsat et køleskab, hvor varmen naturligvis skal ledes ud. Varmepumper leder derimod varm luft fra omgivelserne ind i bygningen.

​En luft til vand-varmepumpe kræver, at der er et centralvarmesystem, som sender vand rundt til radiatorer eller gulvvarme. Derfor er investeringen større end ved etablering af en luft til luft-varmepumpe.

Dog er det er muligt at udskifte et gas- eller oliefyr med en luft til vand-varmepumpe og benytte det samme centralvarmeanlæg. Den kan også benyttes til at opvarme brugsvand, hvilket en luft til luft-varmepumpe ikke kan.

Hvad koster luft til vand-varmepumpe?

Vores priser for levering og installation af luft til vand-varmepumpe afhænger dels af den nuværende brugs- og centralvarmeinstallation og dels af mærke, model og kapacitet. Bemærk, at der kan være mulighed for energitilskud eller håndværkerfradrag. Vi giver naturligvis råd og vejledning.

Få et tilbud på miljø- og energivenlig opvarmning.

Kontakt os gerne for at få en snak om de mange muligheder. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for levering og installation af den ønskede pumpe. Du kan ringe på telefon 7457 6220 for at få mere information. Du kan også skrive til e-mail adm@el-tek.net